Skip to main content

Какъв печат е подходящ за моите тениски?

Зависи от броя на тениските, цветността на печата и неговия размер. Ситопечатът е подходящ за по-голям тираж, докато за една или няколко броя с еднакво изображение е подходящ термо-трансфер или печат с фолио. Вземаме предвид и материята на тъканта, и желанието на клиента за усещане и цялостен вид на печата.

Печатате ли върху текстил или материали на клиента?

Да, можете да донесе ваши тениски, химикали, чаши или каквото сте избрали предварително. Някои материали и продукти са извън нашите възможности за печат, затова разполагаме с голям избор от рекламни продукти, сувенири и текстил, който е предназначен за печат, за да ви улесним в избора.

Какви са изискванията ви към файловете са печат?

Когато става въпрос за ситопечат или печат върху сувенири, предпочитаме графични файлове, за растерните файлове е важно да са в добра резолюция, като в случай, че не разполагате с правилните файлове, ще ви съдействаме с предпечат и подготовка. Вижте малко повече информация тук (линк към Подменю Предпечат и дизайн)

Мога ли да направя поръчка през сайта, по имейл или телефон?

Нашият сайт не предлага такава функционалност, поради силно индивидуалния подход към всяка поръчка, но можете да се свържете с нас по телефон и имейл и да изпратим готовата поръчка до вас с куриер.