Skip to main content

За нас

„Обретенов и С-е”

Ние сме специалисти в ситопечата и рекламните услуги с над 30-годишен опит.
От създаването си през 1991 г. ателието работи с клиенти и рекламни агенции и предлага широк спектър от услуги – ситопечат, тампон печат, термотрансфер, дигитален печат, надписи и стикери от фолио, печат на сувенири, покани, брошури и много други.

Основна дейност

Ситопечатът е нашата основна дейност и ние сме истински професионалисти.
Основната ни задача е да намерим оптимално съответствие между потребностите на нашите клиенти и начините за осъществяването им. Всеки проект е комбинация от оригиналност, професионализъм и иновативност.
За да улесним решението на клиента за най-изгодната поръчка, изготвяме различни варианти на калкулация.
Просперитетът на клиентите е цел номер едно в работата ни.

Работа с утвърдени производители и специалисти

Работим с утвърдени производители и вносители на мастила, фолиа, текстилни изделия, сувенири, канцеларски консумативи, за да отговорим на високите рекламни и бизнес изисквания на клиентите.
Вашите тениски, работно облекло или модни колекции ще бъдат отпечатани с най-добрите мастила, произведени в ЕС и отговарящи на всички стандарти за безопасност.

Като специалисти в ситопечата и печата върху текстил работим с много производители на конфекция, шивашки фирми и популярни дизайнери, спортни клубове, клиенти с много персонал и нужда от униформи,
училища и детски градини и още много.

За нас в цифри

30

Опит

999

доволни клиенти

15

услуги

Този уебсайт е създаден по проект BG-RRP-3.005-1749-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “, реализиран от ЕТ ОБРЕТЕНОВ И СИЕ – ВЕНЕЛИН ОБРЕТЕНОВ и e с финансовата подкрепа на Механизма за възстановяване и устойчивост по програма за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ от Национален план за възстановяване и устойчивост.