За нас

Ателие за реклама „Обретенов и С-е” е създадено през 1991 г. като ателие за ситопечат, обслужващо рекламните агенции от региона.

С развитие на технологиите се развива и дейността на фирмата.

Постепенно се разширява спектърът на предлаганите услуги – тампон печат, термо трансфер, пълноцветен дигитален печат, отпечатване на тениски и текстил, рекламни надписи от фолио върху витрини, автомобили, табели и др. вижте цялата гама услуги

Днес ние предлагаме на клиентите си разнообразни услуги, осигуряващи им предимството да разполагат с висококачествен продукт, изработен в кратки срокове и на конкурентна цена.

За да улесним решението на клиента за най-изгодната поръчка, изготвяме различни варианти на калкулация.

Основната ни задача е да намерим оптимално съответствие между потребностите на нашите клиенти и начините за тяхното пълно рекламно представяне.

Всеки проект е комбинация от оригиналност, професионализъм и иновативност.

Просперитетът на клиентите е цел номер едно в работата ни.

Фирмата работи в тясно сътрудничество с утвърдени производители и вносители на мастила, фолиа, текстилни изделия, сувенири, канцеларски консумативи и др.

За да отговорим на високите рекламни и бизнес изисквания на клиентите си, проектираме и изработваме всички видове рекламни материали.

Като специалисти в ситопечата и печата върху текстил работим с много производители на конфекция, шивашки фирми и популярни дизайнери.